Adevarat va spun ca unul dintre voi Ma va vinde

Info – precizari

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor informații eronate în legătură cu accesul la bazele sportive ale municipalității, Primăria municipiului Galați informează că tarifele de acces, aprobate prin hotărâre a Consiliului Local, au fost percepute în baza și cu respectarea legislației în vigoare. Și nu se pune problema dublării tarifelor, așa cum se vehiculează în spațiul public cu scopul dezinformării și instigării sportivilor și iubitorilor de sport! Nu se pune problema nici a interzicerii accesului cluburilor în aceste baze sportive.
Menționăm că, potrivit legii, nu se mai pot acorda gratuități decât asociațiilor și fundațiilor de utilitate publică, lucru discutat și înțeles inclusiv de către reprezentanții cluburilor sportive, cu care municipalitatea are un dialog permanent.
În context, trebuie ținut cont de necesitatea întreținerii acestor baze și de cheltuielile pe care le generează utilizarea lor de către cluburi. Primăria municipiului Galați și Consiliul Local susțin și încurajează sportul gălățean, inclusiv prin finanțarea cluburilor sportive.
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

%d bloggers like this: