Cu semnul de recunoaștere al masonilor la vedere, Merkel urcată pe cal și dată cu aurolac a fost dezvelită ca statuie-kitch gigant în fața MUZEULUI TEMPLULUI din Etsdorf

Statuia cancelarului german Angela Merkel, care se pregătește să își părăsească postul după 16 ani, a fost expusă în orașul Etsdorf. Sculptura, realizată cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D, are 2,7 metri lungime, informează GL News. Statuia cu liderul german și european care a dat startul migrației alogenilor spre inima Europei și a oficializat căsătoriile homosexualilor în republica federală este expusă în fața unui Muzeu al Templulu, personajul principal ținând mâinile în forma semnului de recunoaștere al masonilor, cu care Merkel a obișnuit lumea în lungul său mandat.  Artistul german Wilhelm Koch a creat o sculptură în mărime naturală de culoare aurie care o reprezintă pe Angela Merkel călărind bărbătește un cal, cu mâinile în poziție „de cult” masonic. Exprimându-și admirația pentru Merkel, Koch a declarat că a conceput o astfel de statuie pentru a o sărbători pe aceasta după 16 ani petrecuți în funcția de cancelar al Germaniei.

 

Statuia de 2,7 metri, imprimată 3D, va fi expusă în fața Muzeului Tempel din Etsdorf, în districtul Amberg-Sulzbach, până în vara anului 2022. Statuia de 1,5 tone este suflată în bronz, ceea ce o face să aibă un „aspect destul de clasic”, în opinia autorului. Clasic ca distincția „Carol cel Mare” oferită de germani unui periferic cu ifose imperiale  precum Klaus Iohannis!

Merkel pe cal…o imagine grotesca…masoana pe calul apocaliptic, este mult mai aproape de realitate. Pe calul ala si-a facut intrarea in iad, unde va scrașni din dinți pentru veșnicie, impreuna cu toti colegii ei masoni!

%d blogeri au apreciat: