De la Primărie

Info – trafic si transport
Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 15 septembrie, având în vedere lucrările de asfaltare a străzii Milcov, traficul rutier se va modifica în interiorul Pieții H.M. Berthelot, partea de sud, în vecinătatea Colegiului Tehnic A. Vlaicu. Astfel: Se va circula în ambele sensuri pe str. Milcov, pe partea dreaptă de deplasare, direcția dinspre Drumul de Centură, începând din dreptul Colegiului Tehnic Energetic „Paul Dimo”. În interiorul Pieței H.M. Berthelot traficul rutier se va desfășura în ambele sensuri, pe partea de nord, până la intersecția cu str. A. Vlaicu, unde se va reveni la traficul normal. Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului „Modernizare linii de tramvai și carosabil – străzile Traian Vuia, Henri Coandă și George Coșbuc”. Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 15 – 18.09.2021, având în vedere lucrările de terasamente în zona Cartierul D. Cantemir, mijloacele de transport care asigură traseul 41 vor întoarce pe platoul de după trecerea la nivel de cale ferată. Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului “Construire stație de epurare ape uzate, cartier Dimitrie Cantemir, Municipiul Galați”.

O zi frumoasă!
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
str. Domnească nr. 54
0236/307737
Info – trafic str. 1 Decembrie 1918 (15)
Primăria municipiului Galați informează că, în data de 15 septembrie, pe strada 1 Decembrie 1918 se vor derula lucrări de asfaltare în zona parcărilor pe sensul de deplasare dinspre str. Tecuci, precum și în zona de legătură cu str. A. Vlaicu. Astfel, intersecția str. 1 Decembrie 1918 cu str. A. Vlaicu va fi închisă circulației în zona unde se va asfalta. Menționăm că intersecția str. 1 Decembriei 1918 cu str. Tecuci va fi deschisă traficului rutier. Nu vor exista în zonă devieri de trasee ale mijloacelor de transport în comun. Lucrările se derulează în cadrul proiectului ”Modernizare linii tramvai și carosabil – străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”. Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic. O zi frumoasă!
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
str. Domnească nr. 54
0236/307737
Info – cereri locuri de parcare respinse
Primăria municipiului Galați informează că a fost publicată pe site lista cu cererile declarate respinse în cadrul primei etape de atribuire a locurilor de parcare în parcările de reședință din Subzona 16A Mazepa I și Subzona 1 A,B,C Micro 21, lista putând fi accesată aici https://www.primariagalati.ro/portal/galati/portal.nsf/0FDECAB1DBABC55CC2258750002E8A48/%24FILE/lista%20respinsi%20etapa%20I-105536.pdf
www.primariagalati.ro
Created Date: 9/14/2021 10:57:47 AM
www.primariagalati.ro
.
Principalele motive ale respingerii cererilor sunt lipsa codului de rezervare online, lipsa documentelor care să ateste domiciliul sau datorii la bugetul local. Solicitanții pot depune contestații în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării, până la data de 21 septembrie 2021, inclusiv. După soluționarea contestațiilor, va fi anunțată data licitației pentru locurile unde există două sau mai mule cereri, urmând a se stabili apoi lista finală cu locurile de parcare atribuite.
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

%d blogeri au apreciat: