Festival fanfare

COMUNICAT DE PRESĂ FESTIVALUL NAȚIONAL DE FANFARE ”IOSIF IVANOVICI” 2021
Consiliul Județean Galați, prin Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, organizează în perioada 11 – 12 septembrie 2021 Festivalul Național de Fanfare ”Iosif Ivanovici”.
Ediția din acest an se va desfășura începând cu orele 18.30 la scena amplasată pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, unde vor concerta următoarele fanfare și orchestre de marș și promenadă:
– Fanfara Militară a Forțelor Navale – Constanța
– Orchestra ”Valahia” – Giurgiu
– Orchestra Mezzoforte Soul Music cu Ansamblul de dansuri ”Perinița”
București, Otopeni
– Fanfara Atlantisz – Ozun, Covasna
– Fanfara din Chetriș – Iași
– Ansamblul – Câmpia Turzii
– Ansamblul de dansuri ”Olympos” – Galați
– Fanfara ”Valurile Dunării” – Galați
– Soliști vocali și balerini ai Centrului Cultural ”Dunărea de Jos” Galați și Teatrului Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard”.
Repertoriile fanfarelor și orchestrelor au o mare diversitate – de la specific etnic, tradițional, sau orchestrații după hituri, muzică de film sau lucrări clasice, până la compoziții pentru fanfare.
Îi invităm cu drag la Festivalul Național de Fanfare ”Iosif Ivanovici” pe toți cei doritori a se bucura de muzică în aer liber.
Accesul la acest eveniment se va face intr-un perimetru bine stabilit, cu respectarea normelor sanitare de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 specificate în Hotărârea nr. 50/26.07.2021 a CNSU(purtarea măștii obligatorie, prezentarea unui certificat de vaccinare sau trecere prin boală, test antigen rapid negativ nu mai vechi de 24 ore sau test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore).
Manager, Viorel SANDU

%d blogeri au apreciat: