De la Primărie

Info – trafic Piata Energiei
Primăria municipiului Galați informează că în data de 30 august 2021 se vor derula lucrări de asfaltare în interiorul Pieții Energiei, jumătatea sudică, traficul rutier urmând să se desfășoare pe jumătatea nordică, în ambele direcții.

Vor fi necesare devieri ale traseelor mijloacelor de transport în comun. Astfel, în data de 30 august traseele 11, 17, 18, 22, 28, 36, 39 și 44 vor fi deviate pe ambele sensuri de mers din Piața Energiei pe str. Basarabiei, str. N. Leonard, str. Ghe. Doja și str. Siderurgiștilor, reintrând în traseul normal. Traseul 7 va fi deviat pe ambele sensuri de mers din IFR pe str. N. Leonard, str. Ghe. Doja și str, Siderurgiștilor, reintrând în traseul normal. În data de 31 august traseele 11, 17, 18, 22, 28, 36, 39 și 44 vor fi deviate pe ambele sensuri de mers prin str. Tecuci, str. N. Leonard, str. Ghe. Doja și str. Siderurgiștilor, reintrând în traseul normal. Traseul 7 va fi deviat pe ambele sensuri de mers din IFR pe str. N. Leonard, Ghe. Doja și str. Siderurgiștilor, reintrând pe traseul normal.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic.
O zi frumoasă!
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
str. Domnească nr. 54
0236/307737

Info – trafic Piața Energiei
Primăria municipiului Galați informează că marți, 31 august 2021, lucrările de asfaltare în proiectul de modernizare a străzii Siderurgiștilor se vor desfășura în interiorul Pieții Energiei, pe partea dinspre est – nord-est (zona Telena).
Traficul rutier în zonă se va desfășura pe partea opusă, în zona Luca – Poștă, pe ambele sensuri de deplasare.
Facem precizarea că șoferii autovehiculelor care vor circula pe str. 1 Decembrie 1918, la intersecția cu str. Tecuci vor fi obligați să facă virajul la stânga sau la dreapta, cu excepția riveranilor.
Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor și atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.
Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic.
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

%d blogeri au apreciat: