De la Primărie

Informare – trafic Siderurgistilor (27)
Primăria municipiului Galați informează că, în data 27.08.2021, în intervalul orar 07.30 – 17.00, se vor derula lucrări de asfaltare pe Bulevardul Siderurgiștilor, în zona intersecției cu str. Anghel Saligny, pe partea dreaptă a direcției de deplasare către Piața Energiei, traficul rutier urmând să se desfășoare îngreunat. Facem precizarea că jumătatea estică a intersecției (partea dinspre biserica Sf. Mina) va fi închisă traficului rutier.
Astfel, șoferii autovehiculelor care vor circula pe str. A. Saligny, dinspre str. Gheorghe Asachi către str. Basarabiei, la intersecția cu bld. Siderurgiștilor, vor fi obligați să vireze la dreapta, iar cei care se vor deplasa pe direcția de mers dinspre str. Basarabiei către Bulevardul Siderurgiștilor vor fi obligați să efectueze virajul la dreapta sau la stânga pe str. G-ral Eremia Grigorescu/Arcului, înainte de intersecția cu bld. Siderurgiștilor.
Mijloacele de transport în comun care asigură traseele 7, 11,17, 18, 19, 20, 28 și 39 vor avea aceleași rute ca și astăzi.
Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.
Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic.
O zi frumoasă!
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
str. Domnească nr. 54
0236/307737
Informare – regulament parcari
Primăria municipiului Galați face un apel către gălățenii care își doresc un loc de parcare că aceștia trebuie să înainteze toate documentele necesare la depunerea dosarelor privind participarea la procedura de atribuire. Documentele sunt menționate în Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reședință aflate în municipiul Galați, afișat pe site-ul Primăriei Municipiului Galați.
În urma analizării de către comisie a dosarelor depuse în vederea atribuirii unui loc de parcare s-au constatat până acum următoarele aspecte: copia certificatului de înmatriculare nu este completă nefiind depusă și ultima pagină cu viza ITP valabilă; lipsește copia contractului aferent imobilului unde solicitantul își are domiciliul menționat în actul de identitate sau aceasta este incompletă; la adresa de domiciliu a solicitantului (respectiv a membrilor familiei acestuia) sunt înregistrate obligații bugetare restante, inclusiv amenzi contravenționale; solicitantul nu a respectat perioada programată și alocată zonei de domiciliu, pentru depunerea dosarelor; lipsește cererea (model anexa A) și copia BI/CI; unele dosare au fost depuse fără obținerea în prealabil a codului de rezervare.
O zi frumoasă!
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
str. Domnească nr. 54
0236/307737

%d blogeri au apreciat: