Poliția în acțiune

ACCIDENTE RUTIERE
La data de 17 august a.c., în jurul orei 09.45, pe D.J. 242, în localitatea Vîrlezi, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că în accident au fost implicate un autoturism, condus de un bărbat, de 59 de ani, și o bicicletă, cu care se deplasa un bărbat, de 33 de ani, cele două vehicule intrând în impact la intersecția D.J. 242 cu D.J. 251G.
În urma accidentului, biciclistul a fos rănit, fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.
Cei doi bărbați au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.


În aceeași zi, un alt accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, s-a produs, pe D.N. 25, în localitatea Piscu.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul unei depășiri neregulamentare, unul dintre cei doi conducători auto implicați, un bărbat, de 40 de ani, pierzând controlul direcției și oprindu-se pe spațiul verde, în afara 

părții carosabile. Doi bărbați, pasageri în autoturismul în cauză, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


Un al treilea accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a fost înregistrat, în cursul zilei trecute, în jurul orei 18.00.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi produs într-o intersecție, de pe D.J. 241A, pe fondul neacordării de prioritate, un autoturism și un autobuz intrând în coliziune.
În urma impactului, un bărbat, de 29 de ani, aflat la volanul autoturismului, a suferit leziuni și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

CERCETAT PENAL, ÎN URMA UNEI DISPUTE
PENTRU UN LOC DE PARCARE

La data de 17 august a.c., o femeie, de 28 de ani, din municipiul Tecuci, a sesizat Poliția Municipiului Tecuci cu privire la faptul că, conducătorul unui autoturism ar fi lovit-o în mod intenționat cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate.
Polițiștii au demarat imediat cercetările, stabilind că, în cursul zilei, în jurul orei 11.20, femeia ar fi coborât din autoturismul său,care se afla în parcare, și, observând un alt loc de parcare liber, s-ar fi așezat în dreptul acestuia, cu intenția de a-l reține pentru autoturismul cu care circula tatăl său și care fusese, momentan, blocat în 

trafic, într-o coloană de autovehicule. În acest timp, un bărbat, de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenționat să parcheze în acel loc și, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori.
Întrucât, la sediul poliției, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanța care a transportat-o la spital.
Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și desfășoară activități pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta.
ACCIDENTE RUTIERE
La data de 18 august a.c., în jurul orei 08.35, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.E. 581, în afara localității Cosmești, soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele verificări făcute de polițiști, la fața locului, s-a stabilit că în accident au fost implicate două autoutilitare, una tractând o semiremorcă, și care, circulând din sensuri opuse de mers, ar fi intrat în coliziune.
În urma impactului, o femeie, de 48 de ani, aflată la volanul unuia dintre autovehicule, a suferit leziuni, fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.
Rezultatele testării alcoolscop au fost negative pentru ambii conducători auto.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările urmând să stabilească împrejurările concrete ale producerii accidentului.


La data de 18 august a.c., în jurul orei 18.00, pe D.J. 252, în localitatea Barcea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.
La fața locului, polițiștii au stabilit că victima, o minoră de 5 ani, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, în timp ce taversa strada prin loc nemarcat. Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

%d bloggers like this: