NEW ,,Moldova bine informata”

Buna ziua ,

  Va spune ,,Moldova bine informata” , scopul nostru este de a oferii informatii la zi pentru mediul antreprenorial. Pentru a beneficia de informatii gratuite am creat ,,Grupul antreprenorilor bine informati”.  ,,Grupul antreprenorilor bine informati”  te invita alaturi de noi. Pentru cine ne adresam ? ,,Grupul antreprenorilor bine informati ” a fost creat pentru antreprenorii din regiunea Moldovei Cine suntem noi ? Acest grup dupa cum spune si sloganul este un centru de informatii creat pentru antreprenori, care vor beneficia prin intermediul pagini de facebook ,,Moldova bine informata” de informatii in domenii precum:

– Fonduri Europene si Structurale,
– Furnizarea energiei electrice si a gazului,
– Plata taxelor si impozitelor catre stat,
– Drepturile si obligatiile antreprenorilor din ROMANIA,
– Informatii despre piata Asigurarilor,
– Informatii despre piata creditelor bancare si non-bancare,
– Dar si alte informatii importante si necesare pentru o buna dezvoltare a mediului antreprenorial .
De ce sa te alaturi acestui grup ? Acest grup este creat pentru antreprenorii din zona Moldovei , zona in care informatiile ajung foarte greu , iar atunci cand ajung, trebuie sa platesti sume mari de bani pentru a beneficia de ele !
Dintotdeauna se stie ca, daca detii informatia corecta si la timpul potrivit vei avea mereu de castigat. De cele mai multe ori antreprenorii platesc foarte mult pentru a primi informatii , dar nu intotdeauna cei care ofera informatii dau informatii corecte sau pretind valoarea reala pentru informatia vanduta ,,Grupul antreprenorilor bine informati” iti poate oferii informatiile de care ai nevoie , la timpul potrivit , informatii corecte care sa nu genereze costuri suplimentare pentru tine si societatea ta. Te invitam sa te inregistrezi in ,,Grupul antreprenorilor bine informati” si vei avea acces zilnic gratuit la informatii . Te poti inregistra accesand linkul de mai jos :
https://www.facebook.com/groups/antreprenori.informati/
Daca ai nevoie de informatii suplimentare si analiza in domeniile de activitate mai sus mentionate Solicita o consultanta online gratuita , accesand formularul de solicitare prin linkul de mai jos si un consultant ,, Moldova bine informata” te va contacta in maxim 48 ore .

Consultanta gratuita


Va multumim si va asteptam alaturi de noi !

%d bloggers like this: