De la Primarie

Info – modificare program transport plaja
Primăria municipiului Galați informează că, având în vedere modificarea programului de acces la Plaja Dunărea, de la ora 8.00 la ora 20.00, se modifică și programul de transport al traseelor 32 și 33. Astfel, primele curse vor pleca la ora 7.30 din Micro 19 și Țiglina II, iar ultimele curse vor pleca la ora 20.30 de la Plaja Dunărea.
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
Info – asfaltare
Primăria Municipiului Galați informează că, miercuri, 4 august 2021, între orele 02.00 și 11.00, se vor face lucrări de frezare-asfaltare pe strada Saturn, tronsonul cuprins între Bdul. Dunărea (fostă Săvinești) și punctul de acces la Plaja Dunărea, iar circulația autovehiculelor, inclusiv a mijloacelor de transport în comun, va fi interzisă. Lucrările de asfaltare impun și modificarea traseelor 32 și 33 în intervalul amintit, autobuzele urmând să întoarcă la intersecția str. Uzina de Apă cu aleea de acces la Plaja Dunărea.
Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.
Subliniem că, după finalizarea lucrărilor de asfaltare, pe tronsonul de drum menționat va fi montat indicatorul rutier „Oprirea interzisă”.

%d bloggers like this: