Preocupari serioase pt. teroristi……ha-ha-ha!

Ministrul canadian al Apărării are un simț al umorului negru extrem de bine dezvoltat.
Nu îmi pot imagina pe cineva din actuala SUA sau Marea Britanie cu o funcție de conducere atagt de importanta care să compună un astfel de răspuns genial!! Asadar iata ce s-a intamplat. O femeie canadiană cu vederi liberale a scris o mulțime de scrisori către guvernul canadian, plângându-se de tratamentul insurgenților (teroristi), care sunt ținuți captivi în facilități ale Sistemului Afgan Național de Corecție. Ea a cerut un răspuns la scrisoarea ei si a primit următorul răspuns:

National Defense Headquarters, M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT 101, Colonel By Drive Ottawa, ON K1A 0K2, Canada

Stimată Cetățeană îngrijorată,

Vă mulțumesc pentru scrisoarea dumneavoastră recentă în care vă exprimați îngrijorarea profundă față de tratamentul teroriștilor talibani și Al-Qaida capturati de forțele canadiene,care au fost ulterior transferați la Guvernul Afgan și sunt în prezent deținuți de oficiali afgani în facilități ale Sistemului Național de Corecție din Afganistan .
Administrația noastră ia în serios aceste probleme și opiniile dumneavoastră au fost auzite tare și clar aici în Ottawa. Veți fi încântata să aflați că, datorită preocupărilor cetățenilor asemeni dumneavoastră, vom crea un nou departament aici, la Departamentul Apărării Naționale,care să fie numit “Programul Liberal de asumare a responsabilitații pentru ucigași”, sau PLARU pe scurt. În conformitate cu liniile directoare ale acestui nou program, ne-am decis, pe bază de proces, să aducem mai multi teroriști care să fie plasați în casele cetățenilor îngrijorați de această cauză, cum sunteți dumneavoastră, în întreaga țară, sub îngrijirea personală a acestor cetățeni “.
Deținutul dumneavoastră personal a fost selectat și este programat pentru transport sub pază înarmată la domiciliul dumneavoastră din Toronto lunea viitoare. Mohammed Ahmed bin Mahmud este deținutul dumneavoastră, și trebuie să fie îngrijit în conformitate cu standardele cerute personal de dumneavoastră în scrisoarea de reclamație. Veți fi încântată să aflați că vom efectua inspecții săptămânale pentru a ne asigura că standardele de ingrijire pentru Ahmed sunt proporționale cu recomandările dumneavoastră. Deși Ahmed este sociopat și extrem de violent, sperăm ca sensibilitatea față de ceea ce a fost denumită “o problemă de atitudine a sa” îl va ajuta pe acesta să depășească aceste defecte de caracter. Poate că aveți dreptate când descrieți aceste probleme ca fiind doar diferențe culturale. Am înțeles că aveți de gând să oferiți consiliere și școlarizare la domiciliu, vă recomandăm insistent să angajați niște îngrijitori personali.
Vă rugăm să vă avertizați prietenii evrei, vecinii sau rudele cu privire la musafirul din casa dumneavoastră, că ar putea deveni agitat sau chiar violent, deși suntem siguri că vă veți înțelege cu el. El este, de asemenea, expert în construirea unei mari varietăți de dispozitive explozive,din produse comune de uz casnic, astfel încât este posibil să doriți să păstrați aceste elemente încuiate, cu excepția cazului în care,în opinia dumneavoastră, acest lucru ar putea să-l jignească. Teroristul adoptat de dumneavoastră este un expert în lupta corp-la-corp și poate curma viața umană cu chestii simple, precum un creion sau o unghieră. Vă sfătuim să nu-i cereți să demonstreze aceste competențe, nici în casa dumneavoastră nici oriunde v-ați alege să-l plimbați în timp ce îl ajutați să se adapteze la viața din țara noastră. Ahmed nu va dori sa interactioneze cu dumneavoastră sau fiicele dumneavoastră decât din punct de vedere sexual, din moment ce el vede femeile ca o formă de proprietate, dumneavoastră neavând, astfel, nici un drept, nici acela de a-i refuza cererile sale sexuale. Acesta este un subiect deosebit de sensibil pentru el. De asemenea, trebuie să știți că el a arătat tendințe violente vizavi de femeile care nu respectă codul vestimentar pe care el îl recomandă ca tinută adecvată. Sunt sigur că vă veți bucura de anonimatul oferit de burka de-a lungul timpului. Doar amintiți-vă că și asta face parte din respectul pentru cultura și libertatea credințelor religioase “, așa cum ați scris în scrisoarea dumneavoastră.
Aveți grijă de Ahmed și amintiți-vă că vom încerca să vă punem un consilier la dispoziție pentru a vă ajuta în orice dificultăți cu care vă veți confrunta în timp ce Ahmed se adaptează la cultura canadiana.
Vă mulțumim din nou pentru grija dumneavoastră. Apreciem cu adevărat atunci când oameni ca dumneavoastră ne informează cu privire la modul corect de a ne face treaba și sunt îngrijorați pentru semenii noștri.

Mult noroc și Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu prietenie,
Gordon O’Connor
Ministrul Apărării Naționale

%d bloggers like this: