Scoala de presă REALITATEA * Suntem în UNESCO

Roșia Montană a intrat marți în patrimoniul UNESCO. Decizia, una mult așteptată de unii, nu este și pe placul autorităților locale, care sunt de părere că, “așa cum a fost propus acest perimetru, nu aduce beneficii nici pentru comunitate, nici pentru țară”.
Cresc alarmant infectările cu noul coronavirus în România, dar se relaxează și restricțiile. Este tot mai probabil ca un nou val patru să ne ia prin ”surprindere”, însă cum pentru Guvern par mai importante alegerile din PNL, situația epidemiologică este lăsată la voia întâmplării.
România insistă cu planurile de a finanța lucrări de irigații din fonduri europene. După ce a eșuat în încercarea de a finanța importante lucrări prin PNRR, acum se încearcă obținerea de fonduri pentru astfel de investiții din Politica Agricolă Comună (PAC).
Uniunea Europeană și-a atins obiectivul de a vaccina, cu cel puțin o doză, 70% din adulți împotriva COVID-19, a anunțat marți Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene.
Ana-Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a întors în țară cu o replică acidă la adresa ministrului care a afirmat că, “dacă bugetul federației de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana-Maria nu putea să câștige sau nu câștiga medalia de aur”.
Citește și:
Infringement: România nu a adoptat legislația UE de protecție a micilor producători agricoli
Ziua 4 a Jocurilor Olimpice aduce noi dezamăgiri pentru lotul tricolor
Gheorghiță: O decizie privind vaccinarea cu a treia doză s-ar putea lua în septembrie
Schimbarea Codului Penal, lansată în dezbatere publică alături de Strategia Anticorupție
Ministerul Agriculturii cere un buget mai mare la rectificare pentru subvenții
Recomandare de lectură: IFLScience – Writing By Hand Most Effectively Increases Reading Skills
student Liviu Tache RADU anul III CRP,Universitatea APOLLONIA Iași

%d bloggers like this: