Poliția în acțiune

URMĂRIT NAȚIONAL DEPISTAT
La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 53 ani, domiciliat în municipiul Galați, față de care Tribunalul Galați a emis în cursul acestei luni, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 7 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Contrabandă și întrucât, se sustrăgea executării pedepsei privative de libertate, fusese dat în urmărire națională. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
REȚINUT PENTRU COMITEREA MAI MULTOR INFRACȚIUNI
În data de 17 iulie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Fârțănești, județul Galați, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat în timp ce se afla pe raza acestei localități. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că în cursul zilei mai sus menționate, un bărbat de 35 ani, din Fârțănești, l-ar fi agresat fizic pe cel care apelase la sprijinul poliției, astfel că a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Lovire sau alte violențe. Bărbatul agresat nu a necesitat îngrijiri medicale. Întrucât la nivelul Postului de Poliție Fârțănești, se aflau în lucru alte trei dosare penale, privind fapte de agresiune ce ar fi fost comise de bărbatul cu vârsta de 35 ani, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tg. Bujor – Compartimentul de Investigații Criminale au preluat cercetările, desfășurând activități investigative și de urmărire penală. Totodată, a fost dispusă reunirea celor 4 dosare, în care sunt cercetate fapte penale comise în luna noiembrie 2019, în luna ianuarie 2021 și două în luna iulie 2021-07-22. În cursul zilei de 21 iulie a.c., în urma probatoriului administrat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de Lovire sau alte violențe, Vătămare corporală, Amenințare, Tulburarea ordinii și liniștii publice, Distrugere și Portul fără drept de obiecte periculoare, s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore a bărbatului de 35 ani și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.
INFRACȚIUNE CIRCULAȚIE
În data de 21 iulie 2021, în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tg Bujor, au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 35 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grigore Ureche, din comuna Jorăști, județul Galați, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

%d bloggers like this: