Școala de presă REALITATEA * Leapșa pe banii noștri

PNL s-a transformat rapid într-un partid care seamănă izbitor cu PSD. “Schimbarea”, girată la început de Ludovic Orban din funcția de premier, este continuată în grabă acum de adversarul său, Florin Cîțu. Acesta din urmă lucrează din greu să devină șef peste liberali, iar aroganța și cinismul sunt bine antrenate. Asta i-a cam luat timpul pentru a face ceea ce trebuie să facă: să guverneze.
Pe de altă parte, Ludovic Orban, care pozează într-un lider izolat și uitat de toți, cu toate că lupta pentru șefia PNL este încă la cote egale, este mâhnit.
Partidul Lege și Justiție (PiS), la putere în Polonia, este pe cale să se retragă din Partidul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), a declarat pentru EURACTIV o sursă dintr-un partid membru al ECR.
Prins din nou cu mâța în sac, Cristian Popescu Piedone spune că în interceptările DNA în care a fost surprins când cerea de la sindicalistul Ion Rădoi o jumătate de stație de metrou pentru spații comerciale a fost ”o glumă”.
Oportuniștii nu o duc niciodată greu în vreme de criză. De ce ar duce-o acum? Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) atrage atenția că pe Telegram circulă, în anumite grupuri, o “ofertă” pentru falsificarea adeverinței de vaccinare.
Citește și:
Lista medicamentelor esențiale pentru pacienții din România, aprobată de ministrul Sănătăți
COVID-19: Aproape 100 de noi cazuri de infectare și un singur deces din trecut
CE crede că modificările aduse legilor justiției sunt în curs de revizuire/Blocaj pe SIIJ
Comisia Europeană lansează propria investigație asupra softului de spionaj Pegasus
Gheorghiță: Vom înregistra o creștere a numărului de cazuri lent, dar progresiv în perioada următoare
Recomandare de lectură: IFLScience – COVID-19 Reduces Grey Matter In The Brain
student Liviu Tache RADU, anul III CRP, Universitatea Apollonia Iași

%d bloggers like this: