Bode și proștii

Citesc și răscitesc declarația lui Lucian Bode și mă îngrozesc. Și nu, nu este o figură de stil. Așa sunt și gândesc toți mafioții politici din țara noastră. În fapt, aceasta este țara.
Așadar, Bode ne vrea proști. Lucian Bode, ministrul de Interne, este un milițian șmecheraș. Pe el nu-l interesează de când milițienii merg pe interzis cu mașini fără asigurare și fără ITP. Nu-l interesează de când milițienii încearcă să-i intimideze pe polițiștii, vezi doamne că sunt colegi. Îl interesează în schimb polițiștii reformatori, oamenii verticali, îl interesează de când aceste elemente „perturbatoare ale sistemului” au început să filmeze în secțiile de poliție. Concluzia este una singura: Bode a ieşit din comunism, însă comunismul nu a ieşit din el.
Bode ne vrea proști,
Sistemul ne vrea proști,
Ura, drăguța mea,
Cu toții suntem proști
Politicienii care au condus Romania timp de 30 de ani AU FĂCUT TOTUL, vorba unui împușcat, să desăvârșească îndobitocirea acestui popor. Aceasta a fost singura șansă să rămână cu frâiele puterii în mână, în lipsa unor proiecte economice viabile. Ne-au ținut săraci și proști (chiar dacă sună dur să știți cu nu-i peiorativ, este doar realitatea, așa cum este ea). Sună rău, știu, dar ăsta-i adevărul. Pentru că numai un popor de oameni proști își poate da, repetitiv, votul unor politicieni care fură și mint constant fără să facă nimic pentru comunitate. Astfel, de la generație la generație am devenit tot mai proști. Cei deștepți au plecat în cea mai mare parte peste hotare, iar cei rămași au fost pur și simplu lobotomizați prin intermediul unor organe de presă devenite unelte perfecte în mana politicienilor. Vedeți această declarație, a unui politician care reprezintă „schimbarea” pe care, fie vorba între noi, o tot bâjbâim de peste treizeci de ani. Este rezultatul unui „experiment” cu bătaie lungă. Uitați-vă de unde vine, reprezentantul cărui partid este și o să înțelegeți perfect. Ei fac doar o simplă rotație de cadre la putere, politicienii (de dreapta, în cazul ăsta) din partidele-surogate care ne conduc câștigă voturi mințindu-ne în campaniile electorale, apoi vin cu astfel de declarații care ne arată ce și cum sunt. Este trist… A venit timpul când TREBUIE neapărat să ne gândim că dacă vom mai bune botul la vrăjelile acestor personaje, cu probleme grave (de etică, intelect, comportamentale și de orice natură vreți voi), copiii noștri vor fi la rândul lor păcăliți de specimenele astea, umiliți, iar ei sunt cei care trebuie să vă plătească pensia. Și tot ei vor pune ștampila de vot pe acei politicieni care, teoretic, trebuie să aibă grijă de voi la bătrânețe. Iată de ce spun că viitorul în țara asta nu sună bine. Deloc.

%d bloggers like this: