Adevarat va spun ca unul dintre voi Ma va vinde

Școala de presă REALITATEA * Care pe care

Frământările PNL, USR PLUS și UDMR în privința Avocatului Poporului au luat sfârșit. Renate Weber a fost demisă într-un simulacru de ședință comună a Parlamentului, exact pe modelul celor cu care PSD-ALDE ne-a obișnuit. Din păcate! Social-democrații, victime acum ale “abuzurilor” actualei Puteri, se vor duce din nou la CCR pentru a-și găsi alinarea.
Ce uită PSD-iștii este că Renate Weber a fost demisă la fel cum a fost numită, Pe repede-nainte și la comanda unui cerc restrâns de lideri politici.
În timp ce în România încă se poartă dispute anapoda între Putere și Opoziție pe tema PNRR, alte state au deja planurile aprobate, iar președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, merge personal în statele membre pentru a înmâna rezultatele evaluărilor.
La două luni după ce trei pacienți de la Institutul ”Victor Babeș” au murit sufocați, justiția a arestat doi angajați de la serviciul tehnic al spitalului sub acuzația de ucidere din culpă.
După ce relațiile dintre țările lor s-au deteriorat masiv, președinții Joe Biden și Vladimir Putin s-au întâlnit miercuri pentru o discuție personală. Unul dintre subiecte este China.
Citește și:
România donează vaccinuri Serbiei și Ucrainei
Cîmpeanu anunță că, din toamnă, vor funcționa în toate școlile grupuri de acțiune anti-bullying
În schimbul susținerii în fața Chinei, Biden oferă UE un armistițiu comercial
Un nou moment stelar pentru Kevin Durant în playofful NBA
Recomandare de lectură: IFLScience – The World’s Fifth Ocean Is Officially On The Map Thanks To National Geographic
student Noni Maricel CAULEA, anul I CRP, Universitatea Apollonia Iași

%d bloggers like this: