Școala de presă REALITATEA * Căldură mare, mon cher

Ce e mai “bun” din politicieni s-a văzut din nou în fața camerelor de filmat. Și de aceasta dată cu ocazia unei noi moțiuni de cenzură, prima împotriva Guvernului “romanii trebuie sa stie”. Diana Șoșoacă, scandalagioaica de serviciu a târât după ea prin plen un sac care a simbolizat morții din cauza pandemiei. Circul a continuat și afară, pe holul Camerei Deputaților.
Coaliția de “centru-noaptea” a primit din nou o palmă peste obrazul gros. CCR a decis că Renate Weber rămâne Avocat al Poporului. Klaus Iohannis, mai calm decât s-a obișnuit să fie, susține că probabil procedura de revocare a Avocatului Poporului va trebui “rafinată”.
La final de sesiune parlamentară, deputații au decis să acorde o zi liberă oamenilor care se vaccinează. Tot la Parlament a fost depus un proiect prin care USR PLUS vrea ca angajații sa aibă acces online la istoricul muncii lor în REVISAL.
Comisia Europeană a publicat marți orientări pentru a asigura reluarea în siguranță a activităților în sectoarele culturale și creative în întreaga UE, cu scopul de a oferi o abordare coordonată, în funcție și de condițiile specifice din fiecare stat.
Guvernul a aprobat OUG care reglementează modul de eliberare, verificare și acceptare a certificatelor digitale ale UE privind COVID-19 și urmează să intre în vigoare de la 1 iulie.
Citește și:
Sinteză: Primele optimi de finală ale EURO 2020; Elveția învinge campioana mondială la București
BERD vede o creștere cu 6% a economiei României în acest an
Proiect de peste 110 milioane de lei din fonduri UE, pentru digitalizarea sectorului public
Peste 40% dintre adulții europeni sunt vaccinați complet împotriva COVID-19
Recomandare de lectură: IFLScience.com – COVID-19 Reduces Grey Matter In The Brain, Before-And-After Scans Reveal
Reporter de serviciu: student Noni Maricel CAULEA,anul I CRP,Universitatea Apollonia Iași

%d bloggers like this: