Asociațiile care au cele mai frumoase spații verzi au fost premiate

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a premiat astăzi asociațiile care au cele mai frumoase spații verzi amenajate de către locatari în perimetrul blocurilor.
„Omul sfințește locul. Stă în puterea fiecăruia dintre noi să avem cartiere cu spații verzi bine întreținute, cu arbuști și flori, care să ne încânte la tot pasul. Mă bucur că sunt oameni gospodari care își dedică timpul și fac tot efortul pentru binele comunității de la bloc. Îi felicit din toată inima pe acești gălățeni care sunt un exemplu și merită toată aprecierea noastră”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.
În ordine,câștigătoriicare îngrijesc spațiile verzi sunt: familia Mironde la Asociația 767; Ghena Ion – Asociația 875; Toboșaru Lili și Cujbă Petrică – Asociația 550;VasileniucVictoria, Vasile Veta, Stoica Stela, Gociu Rodica, Pîrlog Sanda și Sclifos Cristi – Asociația 371Olt; Solomon Iulian și Oancea Vicențiu – Asociația 109.
Primăria municipiului Galați a organizat concursul „Galați, orașul meu, orașul nostru” între asociațiile de proprietari/locatari, competiție care a avut ca scop evidențierea și premierea celor mai bine întreținute spații verzi în vederea îmbunătățirii aspectului urbanistic și promovarea spiritului civic.
Concursul s-a desfășurat în conformitate cu Regulamentul prevăzut în Anexa 1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 73/20.02.2020 între asociațiile de proprietari/locatari din municipiul Galați care au încheiat Convenția privind întreținerea spațiilor verzi potrivit Programului de conservare și înfrumusețare a spațiilor verzi din municipiul Galați prin implicarea persoanelor fizice și juridice, a asociațiilor de proprietari, ONG-urilor și instituțiilor publice, program aprobat prin H.C.L. nr. 2/31.01.2019.
Câștigătorii au primit obiecte sau produse destinate lucrărilor de întreținere a spațiilor verzi, astfel: premiul I – mașină electrică de tuns iarba; premiul II – foarfecă electrică de tuns gardul viu; premiul III – trimer electric + greblă; mențiune – două seturi de grădinărit. Premiile au fost oferite de către compania Criomec.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

%d bloggers like this: