De la Primarie

Info – trafic accidente de teren
Primăria municipiului Galați informează că traficul rutier se desfășoară îngreunat, cu viteză redusă, pe strada Oltului colț cu strada Vrancei (zona Lidl), din cauza unui accident de teren. Autobuzele de pe traseul 28 vor fi deviate pe str. Frunzei-str. Brăilei, cu retur str. Brăilei-str. Frunzei-str. Gh. Asachi-str. Anghel Saligny-str. Gh. Doja, iar cele de pe traseul 38 vor fi deviate pe str. Oltului-str. Vrancei-Service Vechi-str. Brăilei, returul urmând să intre pe str. Oltului pe la Farmacia Hygeia (Spitalul Județean).
Tot din cauza unui accident de teren, în cartierul Dimitrie Cantemir, autobuzele care asigură traseul 41 pe ruta Micro 19 – Dimitrie Cantemir vor avea capăt de linie la calea ferată.
Le mulțumim pentru înțelegere tuturor participanților la trafic.
Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
Info – trafic oprit str. N. Balcescu
Primăria municipiului Galați informează că traficul rutier a fost închis pe str. N. Bălcescu, pe tronsonul cuprins între str. Eroilor și str. Mavramol, ca urmare a producerii unui accident de teren. Se va interveni în vederea remedierii, iar traficul rutier va rămâne închis până sâmbătă, 26 iunie, la ora 12.00.
Astfel, conducătorii auto care se deplasează dinspre str. Gării către str. Brăilei pot urma ruta str. N. Bălcescu-str. Eroilor-str. Traian. Cei care se deplasează pe direcția str. Brăilei către str. Gării pot urma una dintre următoarele rute: str. Brăilei-str. Domnească; str. Brăilei- str. Traian-str. Gării sau str. Brăilei- str. Traian-str. Eroilor-str. Domnească.
Toate autobuzele care circulă pe str. N. Bălcescu au fost deviate, la intersecția cu str. Eroilor, pe ruta str. Eroilor- str. Traian-str. Brăilei.
Le mulțumim pentru înțelegere tuturor participanților la trafic.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați
Info – update strada Balcescu
Primăria municipiului Galați informează că traficul va fi reluat pe strada Nicolae Bălcescu în această seară, după ora 22.30, potrivit estimării constructorului care a intervenit pentru aducerea la starea inițială a zonei afectate.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

%d bloggers like this: