Conferința privind viitorul Europei: cum puteți urmări sesiunea plenară inaugurală

Sesiunea plenară inaugurală va avea loc mâine, sâmbătă, 19 iunie, la Strasbourg.
Când: Sâmbătă, 19 iunie 2021, 9:00-13:30 (10:00 – 14:30 ora României)
Unde: Parlamentul European de la Strasbourg, cu participare fizică și de la distanță
Sesiunea plenară inaugurală a Conferinței privind viitorul Europei va fi transmisă în direct pe EbS +. De asemenea, vor fi disponibile extrase pe EbS după încheierea sesiunii. Sesiunea va fi transmisă, de asemenea, în direct pe internet pe Centrul multimedia al Parlamentului și pe pagina de Facebook a Parlamentului. Toate materialele video, audio și foto vor fi disponibile pentru descărcare.
Sesiunea plenară a conferinței este alcătuită din 108 membri ai Parlamentului European, 54 reprezentanți ai Consiliului (câte doi pentru fiecare stat membru) și trei din partea Comisiei Europene, precum și 108 reprezentanți din partea tuturor parlamentelor naționale, în condiții de egalitate, și cetățeni. 108 cetățeni europeni vor participa pentru a discuta propunerile grupurilor de dezbatere și ale platformei digitale multilingve: 80 de reprezentanți ai grupurilor de dezbatere europene, dintre care cel puțin o treime vor avea sub 25 de ani, și 27 din partea grupurilor de dezbatere sau a evenimentelor naționale (câte unul pentru fiecare stat membru), precum și președintele Forumului European al Tineretului (European Youth Forum). Procesul de selecție a reprezentanților cetățenilor va fi finalizat în viitorul apropiat.
Vor participa, de asemenea, aproximativ 18 reprezentanți ai Comitetului Regiunilor și ai Comitetului Economic și Social European, precum și alți opt, atât din partea partenerilor sociali, cât și a societății civile.
Pentru orice întrebări legate de program sau de serviciile PE, vă rugăm să contactați echipa de presă audiovizuală a PE:
Asistență pentru jurnaliștii din domeniul audiovizualului

%d bloggers like this: