Povești cu voie bună și prieteni pe măsură la Teatrul GULLIVER

Duminică, de la ora 10:30, la Teatrul ”Gulliver”, ”Sânziana și Pepelea” îi așteaptă pe cei mici la povești cu voie bună și prieteni pe măsură.
 Un spectacol distractiv și interactiv, la care copiii participă în mod activ la depănarea poveștii, ”Sânziana și Pepelea” reprezintă admirabil rezultat al întâlnirii trupei Teatrului ”Gulliver” cu cel mai titrat cuplu de realizatori ai genului: Cristian și Cristina Pepino.
 Fiind un spectacol emblematic pentru Teatrul ”Gulliver”, fiecare reprezentație se remarcă prin gradul sporit de receptivitate și apreciere de care se bucură din partea publicului, iar copiii interacționează cu entuziasm la construirea și derularea poveștii.
 Astfel, „Sânziana şi Pepelea” este un spectacol mereu proaspăt și atractiv, impresionând prin voie bună și oferind zâmbete nemăsurate publicului, alături de o multitudine de ”eroi de prin povesti, să tot stai să îi privești, de cu zori și până-n seară, din a păpușilor țară”.
 Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

%d bloggers like this: