Interesant pana la proba contrarie… daca iti face rau.

Ştiaţi că? 

– Pentru a ameliora setea, atunci cînd nu se poate bea nimic, puteţi ţine în gură un obiect de argint.

 – Organismul   unui om cu masa de 70 kg conţine aproximativ 0,07 mg de argint.

– Cei care poartă bijuterii de argint sînt mai calmi.

 – Argintul se foloseşte şi sub formă de aliaje cu alte metale, la confecţionarea monedelor, la protezarea dinţilor, la confecţionarea bijuteriilor şi tacîmurilor.

 – Soluţiile coloidale de argint se utilizează în medicină ca mijloace antiseptice, pentru tratarea bolnavilor de tuberculoză. 

– Pînă la descoperirea penicilinei, argintul era extrem de valoros, fiindcă era singurul dezinfectant cunoscut. Un kilogram de aur preţuia cît 7 kilograme de argint. Azi, cu un kilogram de aur, se pot cumpăra 74 kilograme de argint. 

Sănătate preţioasă Leacuri de argint •

       Apa păstrată în vase de argint are calităţile unui antibiotic natural extrem de eficient

 Încă din cele mai vechi timpuri, bogaţii mîncau cu tacîmuri de argint. 

 Preoţii  împart sfînta împărtăşanie cu linguriţă de argint.

 Apa sfinţită rezistă timp îndelungat dacă e ţinută în recipiente  de argint.

 Ce au în comun aceste practici? Argintul, un metal ale cărui virtuţi terapeutice au fost ţinute în secret secole de-a rîndul. Astăzi, ştiinţa a făcut mii de teste care au confirmat că ionii de argint au efect bactericid.
Distrug circa 650 viruşi şi germeni, constituind astfel un dezinfectant extrem de eficient. Dintre toate  întrebuinţările curative ale argintului, cea mai cunoscută este apa de argint, leac pe care-l
cunosc şi astăzi oamenii de la sate. Şi despre care se spune că ajută la menţinerea sănătăţii şi păstrarea longevităţii. Un medicament vechi de milenii Acum 4.000 de ani, medicii chinezi făceau acupunctură cu ace de argint.
Fenicienii navigau luni  întregi peste mări. Ei transportau apa, vinul şi laptele în vase din argint, pentru a le păstra nealterate un timp îndelungat. 

Vechii greci au observat că în perioada  războaielor, aristocraţii nu sufereau de dizenterie.   Explicaţia: foloseau tacîmuri şi veselă din argint care i-a protejat de multe epidemii şi boli.
Coloniştii americani  care străbăteau Vestul puneau adesea un dolar de argint în  lapte pentru a-i întîrzia alterarea.
La începutul secolului,  doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac şi puneau cîteva picături de soluţie de argint în  ochii nou născutului pentru a distruge eventualele bacterii care ar fi putut provoca orbirea.
Bijutierii care lucrează cu argint sînt renumiti pentru sănătatea lor. 

 Staţiile cosmice NASA şi MIR folosesc argintul coloidal pentru transformarea apei reziduale în apă potabilă. Practic, argintul este un dezinfectant universal, adevărat  medicament, detronat însă de apariţia
penicilinei şi uitat pe nedrept. Antibioticele sintetice fac bine, dar au şi o serie de efecte dăunătoare, plus că organismele patogene devin rezistente la acestea. N-ar fi mai bine să încercăm şi argintul? 

 Antibiotic şi antioxidant
Rolul argintului în organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar“. Din rezultatele obţinute de dr. Hery Margraff aflăm că argintul are capacitatea de a distruge în 6 minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi. Ca antibiotic natural, argintul luptă cu bacilulul dizenteriei, cu Salmonela, Escherichia coli, Streptococul pneumoniae,
Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) şi alte microorganisme  dăunătoare. 

S-a mai constatat că argintul este un puternic antioxidant natural, distrugînd radicalii liberi (cauza a peste 60 de boli printre care cancerul şi boala Alzheimer).
S-a demonstrat că argintul este şi un imunomodulator, adică ajută la creşterea imunoglobulinei din clasa A, M, G şi a limfocitelor T. 

În domeniul chirurgiei, argintul e folosit  la unirea vaselor cerebrale sau închiderea defectelor de pe suprafaţa craniului (metoda Heingenheim). 

A fost folosit la filtrele măştilor celor care se ocupau cu dezinfectarea în  timpul epidemiei de gripă aviară.
Există mărturii şi ale  bolnavilor care s-au vindecat de cancer consumînd apă de argint. 

De cît argint avem nevoie?
Strămoşii noştri primeau o oarecare doză de argint prin hrană.

Tehnologiile moderne din agricultură au distrus 85% din rezervele de argint ale solului, astfel încît acest element nu mai există în alimentele pe care le consumăm. Conform unor studii americane, deficitul de argint duce la scăderea imunităţii şi este unul dintre principalii factori de creştere a afecţiunilor maligne din ultimele decenii. 

   Cel mai eficace aport de argint se face sub forma lui coloidală (particule de 0,001 microni), astfel este total inofensiv pentru organismul uman, care îl va elimina în 24 de ore. Argintul coloidal se absoarbe în sînge foarte repede, încă din cavitatea bucală. Cercetătorii au stabilit că 0,088 mg de argint reprezintă cantitatea medie zilnică necesară organismului uman. Organele noastre conţin argint, cel mai mult fiind în ţesutul creierului mare, în nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, partea exterioară a ochiului şi în oase. 

Surse de argint
Argintul coloidal nu interacţionează cu alte medicamente şi nu are efect toxic asupra organismului, nefiind un metal greu. Dat fiind faptul că el este în forma coloidală, orice surplus se va elimina foarte uşor din organism şi nu se va acumula în ţesuturi. Nu există riscul de supradozaj, iar argintul în forma coloidală nu interacţionează cu alte medicamente. Şi Organizaţia Mondială a Sănătaţii recomandă
argintul coloidal ca fiind cel mai puternic dezinfectant folosit în cazul apei  potabile. Apa se poate folosi în mod preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar, sau ca un remediu valoros în terapia infecţiilor şi a bolilor. 

Se iau 4 linguriţe pe zi de apă tratată cu argint coloidal, pe stomacul gol. Leacul este util şi animalelor de companie. Această apă este doar un adjuvant, nu exclude vizitele la doctor şi urmarea tratamentului prescris.

 Cum putem obţine această valoroasă apă? Păstrînd apa potabilă în vase de argint. Există în comerţ şi apă cu argint coloidal gata preparată. 

 Metalul preţios pentru sănătate poate fi obţinut şi din surse alimentare: organismele animale acvatice, ouă, lapte de vacă  şi de capră. 

Atenţie la doză! În terapia cu apă de argint trebuie să ţinem cont şi de următorul aspect: pigmentarea pielii. Aceasta devine albastră, dar numai în cazul consumului exagerat de metal. 

Apa cu argint coloidal, obţinută cu tehnologii de ultimă oră, nu produce pericole, dimpotrivă, este un bun remediu împotriva microbilor. OMS recomandă 0,05-0,1mg argint pe fiecare litru de apă potabilă. Consumul de argint coloidal este sigur chiar şi pentru femeile însărcinate şi pentru cele care alăptează, ajută la dezvoltarea fetusului. 

 Boli învinse de un metal În ce cazuri este indicată terapia cu apă de argint?

 Acnee, alergii, infecţii ale vezicii urinare, otită, tulburări de digestie, infecţii ale prostatei şi căderea părului sînt numai cîteva dintre afecţiunile care pot primi tratament cu apă cu argint coloidal.
Este cel mai bun remediu complementar pentru afecţiuni cronice ca hipertensiune arterială, hepatită cronică, sinuzită, gastrită, ulcer, psoriazis, herpes. 

Cel mai simplu şi eficient produs complementar împotriva gripei, inlcusiv a celei porcine, şi a virozelor respiratorii. 

 Se mai ştie că acela care se spală pe faţă cu apă de argint capătă un ten frumos.

Rănile spălate cu apă de argint se vindecă mai repede, nu se infectează şi cicatricele rămase după vindecare sînt mai puţin vizibile. 

Şi pentru păstrarea suprafeţelor afectate de arsuri cît mai aseptice este folosită tot apa de argint.

 Şi fiindcă tot e alertă de gripă porcină pe mapamond, trebuie să ştim că apa de argint este un excelent mijloc profilactic în timpul oricărei epidemii. 

 Se recomandă cîte două linguriţe pe zi de apă de argint.

 Rezultate în tratarea bolilor grave •
Deoarece în SIDA în stare activă, sistemul imunitar reprimat al corpului este expus atacului oricărui tip de boli, argintul coloidal este un medicament netoxic perfect pentru a fi folosit datorită
efectului sau antibiotic pe scară largă. Un cercetător al Universităţii Brigham Young a trimis argintul coloidal la două laboratoare diferite, printre care şi centrul medical UCLA, care au răspuns: „Acesta a
distrus nu numai virusul HIV, ci orice virus pe care a fost testat în laborator

Sa nu uitati!

 Nichelul este un material ce poate provoca probleme dermatologice 

 Stanium folosit la gablonturi este foarte periculos, foarte toxic.

 Argintul, pus la colt de penicilina In 1934

Odata cu descoperirea penicilinei, argintul a intrat oarecum intr-un con de umbra, oamenii de stiinta amintindu-si de el doar atunci cand au constatat ca anumiti germeni si virusuri rezista la antibioticele de sinteza. Nu acelasi lucru se intampla la terapia cu argint, despre care se spune ca ar distruge circa 650 de germeni si virusuri. Dintre toate intrebuintarile curative ale argintului, cea mai cunoscuta este apa de argint, leac pe care-l mai cunosc putini oameni si despre care se spune ca ajuta la mentinerea sanatatii si pastrarea longevitatii. Ca antibiotic natural, fara reactii adverse, argintul lupta cu bacilul dizenteriei, cu salmonela, escherichia coli, streptococul pneumoniae, streptococul care cauzeaza cariile dentare si alte microorganisme care fac rau organismului uman. Rolul argintului in organism a fost comparat, de-a lungul timpului, cu un sistem imunitar de rezerva si asta pentru ca studiile au relevat ca terapia cu argint are un efect extraordinar in lupta cu radicalii liberi, cei care ataca celulele sanatoase din organismul uman. Apa pastrata in vase  de argint are proprietatile unui antibiotic extrem de  eficient. 

Cum se obtine? Apa de argint poate fi preparata foarte simplu, in casa, pastrand apa de baut in vase de argint sau, daca nu avem vase de

argint, putem  folosi o bijuterie sau o moneda de argint. De regula seara,  umplem o sticla sau borcan, (exclus plasticul sau metalul!) cu apa si punem obiectul de argint. Dupa 8 – 10 ore,  rasturnam apa astfel rezultata intr-un alt vas, cu foarte mare grija, pentru ca reziduurile din apa purificata sa ramana pe fundul primului vas. Clatim bine vasul si obiectul de argint si pregatim o alta portie de apa. Nu exista  pericolul ca in tesuturi sa se acumuleze argint, deoarece surplusul este eliminat pe cale naturala. Organismul uman are nevoie de 0,088 mg de argint pe zi, care poate fi procurat atat din apa de argint, cat si din fructele de mare, oua, lapte de vaca si lapte de capra. Sa avem sanatate!

%d bloggers like this: