PARLAMENTUL ROMÂNIEI, SENAT, Anunț de presă

Comisia pentru învățământ, tineret și sport din cadrul Senatului României organizează joi, 27 mai 2021, în intervalul orar 11:00-14:00, dezbaterea ,,Psihologii școlari: angajați ai sistemului de educație sau profesioniști independenți ce pot fi contractați de unitățile de învățământ?”

Printre temele analizate în cadrul evenimentului se numără: cine poate deveni psiholog școlar?; care sunt modalitățile de formare inițială și continuă în acest domeniu?; ce proceduri de recunoaștere a profesiei, calificării dobândite trebuie reglementate?; care să fie autoritatea de certificare a profesiei? ;care să fie raportul de muncă sau de colaborare cu sistemul de educație?

Persoanele interesate pot transmite propuneri și sugestii referitoare la temele analizate în cadrul dezbaterii pe adresa de e-mail: cinv@senat.ro; mobil: 0721.378.089. Dezbaterea va avea loc cu prezență fizică precum și online, pe platforma Webex CISCO.
Evenimentul va fi transmis live pe site-ul Senatului și pe canalul YouTube  https://www.youtube.com/SenatulRomanieiLocație: sala Avram Iancu, nivel P1, Senat.

%d bloggers like this: