Israel Guvern la tribunal

Experimente umane genetice forțate cu serurile Pfizer: Avocați israelieni au dat în judecată Guvernul Netanyahu pentru crime împotriva umanității

Avocații israelieni și activiștii pentru drepturile omului Arie Suchovolsky și Ruth Machnes au depus o plângere la Tribunalul de la Haga împotriva Israelului susținând că prim-ministrul Benjamin Netanyahu și ministrul israelian al Sănătății, Yuli Edelstein, au încălcat codul de la Nüremberg împotriva experimentelor pe oameni prin încheierea unor acorduri cu Pfizer / Biontech în scopul de a livra cetățenii Israelului ca subiecți pentru experimente genetice, utilizând măsuri draconice pentru a-i forța să ia vaccinuPfizer.

Avocatul Ruth Makhachovsky a declarat pentru Israel News:

Experimentul Pfizer în Israel a fost realizat cu încălcarea Codului de la Nüremberg, care face parte din dreptul penal internațional și se află sub jurisdicția tribunalului de la Haga. Acum așteptăm o decizie ”.

Prin urmare, și ținând cont de cele de mai sus, reclamanții cer:

  1. Încetarea imediată a experimentelor medicale și administrarea vaccinurilor către publicul israelian.Solicitați guvernului să adopte toate procedurile legislative care nu încalcă principiul consimțământului informat al persoanei înaintede a primi tratamentul medical descris mai sus, fapt care neagă statutul legal în Israel și în democrația israeliană, inclusiv solicitați evitarea creării pașaportului de sănătate, oferirea numelui persoanelor nevaccinate către autoritățile locale sau către orice alt legislator competent.
  2. Luați cele mai severe măsuri împotriva oricărei entități publice, comerciale sau de ocupare a forței de muncă care încalcă legislația muncii a statului Israelsau alte chestiuni necesare pentru a preveni constrângerea sau solicitarea vaccinării obligarorii precum și discriminarea față de cei care aleg să nu se vaccineze. Asistență medicală inovatoare menționată mai sus.
  3. Vă atragem atenția asupra faptului că o copie a acestui document va fi trimis și catre mass-media din întreaga lume pentru a arăta cum se încalcă masiv Codul de la Nüremberg. Este relevant în toate țările lumii libere.
  4. Și, ca o remarcă finală, trebuie observat faptul că abia recent a fost luată o decizie a Consiliului Europeila 27.01.2021, în care li se ordonă tuturor autorităților să nu exercite presiuni sau să solicite oamenilor să facă obligatoriu vaccinul Corona. Prin urmare, orice este bun pentru țările europene avansate este cu siguranță și bun pentru Israel – iar echilibrul este evident ”.

Experimente cu Pfizer în Israel. Avocații au dat în judecată Guvernul cu titlul de „crime împotriva umanității”

Arie Suchovolsky și Ruth Machnes, avocați din Israel, cunoscuți ca luptători pentru drepturile omului, au depus o plângere la Tribunalul de la Haga împotriva Israelului susținând că prim-ministrul Benjamin Netanyahu și ministrul israelian al Sănătății, Yuli Edelstein, au încălcat codul de la Nüremberg împotriva experimentelor pe oameni prin încheierea unor acorduri cu Pfizer / Biontech în scopul de a livra cetățenii Israelului ca subiecți pentru experimente genetice.

Cuvintele avocatului

„Experimentul Pfizer în Israel a fost realizat cu încălcarea Codului de la Nüremberg, care face parte din dreptul penal internațional și se află sub jurisdicția tribunalului de la Haga. Acum așteptăm o decizie ”.
Prin urmare, și ținând cont de cele de mai sus, reclamanții cer:

  1. Încetarea imediată a experimentelor medicale și administrarea vaccinurilor către publicul israelian.Solicitați guvernului să adopte toate procedurile legislative care nu încalcă principiul consimțământului informat al persoanei înainte de a primi tratamentul medical descris mai sus, fapt care neagă statutul legal în Israel și în democrația israeliană, inclusiv solicitați evitarea creării pașaportului de sănătate, oferirea numelui persoanelor nevaccinate către autoritățile locale sau către orice alt legislator competent.
  2. Luați cele mai severe măsuri împotriva oricărei entități publice, comerciale sau de ocupare a forței de muncă care încalcă legislația muncii a statului Israel sau alte chestiuni necesare pentru a preveni constrângerea sau solicitarea vaccinării obligarorii precum și discriminarea față de cei care aleg să nu se vaccineze. Asistență medicală inovatoare menționată mai sus.
  3. Vă atragem atenția asupra faptului că o copie a acestui document va fi trimis și catre mass-media din întreaga lume pentru a arăta cum se încalcă masiv Codul de la Nüremberg. Este relevant în toate țările lumii libere.
  4. Și, ca o remarcă finală, trebuie observat faptul că abia recent a fost luată o decizie a Consiliului Europei la 27.01.2021, în care li se ordonă tuturor autorităților să nu exercite presiuni sau să solicite oamenilor să facă obligatoriu vaccinul Corona. Prin urmare, orice este bun pentru țările europene avansate este cu siguranță și bun pentru Israel – iar echilibrul este evident ”.

interzicerea vaccinării obligatorii, interzicerea pașapoartelor de vaccinare și interzicerea discriminării pe criterii de vaccinare?

Opriți-l pe premierul Cîțu! Vrea să transforme adeverința de vaccinare în cartelă de acces la drepturi și libertăți garantate prin Constituție, chiar dacă românii sunt testați negativ, chiar dacă pe unii români medicii îi sfătuiesc să nu se vaccineze!

Condiționarea drepturilor și libertăților fundamentale de adeverința de vaccinare este un ABUZ, încă un pas înapoi pentru democrație, pe care Guvernul Cîțu e gata să-l facă din cel puțin două motive.

Primul e legat de atingerea targetului nerealist pe care și l-a fixat, 5 milioane de români vaccinați până la data de 1 iunie. E un target pe care niciun heirup vaccinist nu-l mai poate atinge, în condițiile în care, în aceste zile, România a depășit abia pragul de 2 milioane de persoane imunizate cu ambele doze, iar în multe centre de vaccinare din țară românii nu se înghesuie la ser.

Al doilea obiectiv e unul pur electoral: după atâtea promisiuni și certitudini puține, ca să nu se facă de râs la 1 iunie, când a programat așa-zisa revenire la normalitate, prim-ministrul Cîțu crede că își spală obrazul vorbind despre o serie de beneficii dedicate celor care s-au vaccinat, beneficii care să-i motiveze și pe alții să le urmeze exemplul.

Domnul Cîțu uită că e premierul tuturor românilor și că, așa cum scrie în Constituția noastră, libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile. Garantați pentru siguranța tuturor românilor pe care vreți să-i convingeți să se vaccineze, domnule premier? Am constatat, din păcate, mai ales în cursul anului trecut, în timpul stării de urgență, că în România derapajele flagrante și abuzurile grave se fac cu ochii închiși.

În loc să-și propună să fie pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă, Guvernul Cîțu ar trebui să știe că starea de sănătate a milioane de români, și nu vorbesc aici de cei infectați cu Coronavirus, ci de cea a bolnavilor cronici, depinde de redeschiderea spitalelor pe care s-a pus lacăt în pandemie. În loc de tratamente preferențiale pentru anumiți români, adică un fel de măr otrăvit întins celor de bună-credință, mai degrabă oferiți acces egal și liber la servicii medicale!

Facilități pentru cei care vor și se pot imuniza? De acord, dar nu unele discriminatorii, care să suspende sau să limiteze drepturi și libertăți garantate prin Constituție! Dacă unora vreți să le acordați acces neîngrădit la terase, în restaurante, în sălile de spectacole sau la alte evenimente fără testare prealabilă anti-COVID, ce faceți cu românii care își doresc imunizarea, dar nu se pot vaccina? Fie pentru că medicii nu recomandă vaccinul din cauza sistemului imunitar compromis, fie din cauza unor boli care exclud orice fel de intervenție cu riscuri.

Domnule premier Cîțu, asigurați-vă că românii au informații corecte și că pot decide în cunoștință de cauză, dacă aleg sau nu să se vaccineze împotriva COVID-19!

Vaccinarea nu e circ electoral! Opriți-vă, nu transformați adeverința de vaccinare în cartelă de acces la drepturi și libertăți garantate prin Constituție!

 

 

 

%d bloggers like this: