INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN GALAȚI DESFĂȘOARĂ ACTIVITATEA DE RECRUTARE PENTRU ADMITEREA ÎN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT ALE MINISTERULUI APĂRĂRII NAȚIONALE ȘI ACADEMIA NAȚIONALĂ DE INFORMAȚII ”MIHAI VITEAZUL”

Inspectoratul de Politie Judeţean Galați, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară,  până la data de 24.05.2021,  activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior și postliceal ale Ministerului Apărării Naționale și Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2021 Inspectoratul de Politie Judeţean Galați recrutează candidaţi pentru:

 1. Învăţământul postliceal
 2. concursul de admitere la şcolile postliceale din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I.
 • ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI A FORŢELOR TERESTRE „BASARAB I” – PITEȘTI

 • ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI PENTRU COMUNICAȚII, TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI ȘI APĂRARE CIBERNETICĂ – SIBIU

 • ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI A FORTELOR NAVALE „AMIRAL ION MURGESCU”  -CONSTANȚA

 • ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI  ȘI SUBOFIȚERI AI FORTELOR AERIENE „TRAIAN VUIA” –  BOBOC

 • ŞCOALA MILITARA DE MAISTRI MILITARI  ȘI SUBOFIȚERI LOGISTICĂ –  BUCUREȘTI

 1. Învăţământul superior
 2. concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I (cu excepția candidaților pentru ACADEMIA FORȚELOR AERIENE ” HENRI COANDĂ” – BRAȘOV)
 • UNIVERSITATEA NAȚIONALĂ DE APĂRARE “CAROL I” – BUCUREȘTI

 • ACADEMIA FORŢELOR TERESTRE „NICOLAE BĂLCESCU” – SIBIU

 • ACADEMIA TEHNICĂ MILITARĂ “FERDINAND I” – BUCUREȘTI

 • INSTITUTUL MEDICO – MILITAR BUCUREȘTI

 • ACADEMIA NAVALĂ „MIRCEA CEL BĂTRÂN” – CONSTANŢA

 1. concursul de admitere la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, pe locurile M.A.I.

Înscrierea candidaților se realizează în perioada 14 – 24.05.2021, doar în zilele lucrătoare, între orele 0900-1200, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Galați (str. Brăilei, nr. 200, Mun. Galați, jud. Galați). Cererile de înscriere se vor descărca de pe site-ul http://gl.politiaromana.ro – secțiunea CarierăAdmitere, se vor completa de către candidat în mod lizibil (majuscule) și se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Galați, alături de declarația de acceptare a condițiilor și a consimțământului informat până la data de 24.05.2021

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 08:00 – 16:00 la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Galați – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0236/407000, interior 20114.

 

 

%d bloggers like this: