Cinci autobuze hibrid nou

Stimați colegi,

Primăria municipiului Galați informează că alte cinci autobuze hibrid noi și moderne, din lotul celor 20 achiziționate, au ajuns în flota societății Transurb și vor intra în circulație după procedurile de înmatriculare. Noile autobuze se adaugă celor opt care au ajuns deja la Galați, dintre care două sunt în circulație, iar șase urmează să intre în scurt timp pe trasee. Astfel, estimăm că până la sfârșitul lunii aprilie a acestui an furnizorul va livra întregul lot.

 

Noile autobuze model Urbino 12 Hibrid au 12 metri lungime, sunt prevăzute cu trei uși, au o capacitate de transport de minim 90 călători, scaune confortabile, podeaua coborâtă, rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, spațiu rezervat pentru aceste persoane, prevăzut cu centură de siguranță, instalații de aer condiționat și încălzire, camere video, sistem GPS, echipamente audio-video pentru informarea călătorilor, instalații pentru echipamentele de e-ticketing.

 

Autobuzele sunt prevăzute cu motor diesel Euro VI cu un consum redus de combustibil, iar pentru alimentarea motorului electric se utilizează un sistem de stocare a energiei electrice, tehnologie ce va permite încărcarea acumulatorilor în timpul mersului. Autobuzele vor avea o garanție de trei ani, valoarea contractului fiind de 33.600.000 lei fără TVA, furnizor fiind Solaris Bus&Coach SRL.

 

Până acum, în actuala administrație locală, au ajuns la Galați 90 de mijloace de transport, toate noi și moderne.

O zi frumoasă!

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

str. Domnească nr. 54

0236/307737

%d bloggers like this: