autobuze str. Siderurgistilor

În emailul anterior s-au strecurat unele erori privind reluarea circulației autobuzelor pe strada Siderurgiștilor. Textul corect este următorul:

„Începând cu data de 13.04.2021 se va relua circulația autobuzelor pe str. Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între str. Ghe. Doja și str. Ghe. Asachi.  Din acest motiv, pe sensul de mers dinspre Piața Energiei către Inelul de Rocadă autobuzele vor circula astfel:

  • Autobuzele care asigură traseele 11, 17, 18 și 22 nu vor mai vira la dreapta pe str. Ghe. Doja, ci vor circula înainte spre Inelul de Rocadă.

 Traseul 28 va rămâne pe itinerariul inițial, respectiv str. Siderurgiștilor – Ghe. Doja – str. Anghel Saligny.

– Traseul 7 la tur va urma ruta Prelungirea Brăilei – Ghe. Asachi – Siderurgiștilor – Inelul de Rocadă și în continuare pe str. Siderurgiștilor, iar la retur de pe str. Ing. Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe str.Siderurgiștilor, apoi pe strada Ghe. Asachi și în continuare pe Prelungirea Brăilei.

– Traseul 39 la tur va urma ruta Prelungirea Brăilei – Ghe. Asachi – Siderurgiștilor – Inelul de Rocadă și în continuare pe Siderurgiștilor, iar la retur de pe str. Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe str.Siderurgiștilor, apoi pe strada Ghe. Asachi și în continuare pe Prelungirea Brăilei.

Important: se va reactiva stația de pe str. Siderurgistilor de la Casa Roșie”.

Vă mulțumim!

%d bloggers like this: