trafic str. 1 Decembrie 1918

Primăria municipiului Galați informează că pentru continuarea lucrărilor de modernizare pe strada 1 Decembrie 1918 se vor impune noi reglementări privind traficul rutier ce vor fi valabile în perioada 12.04.2021 – 30.06.2021. Mai exact, circulația va fi oprită pe partea stângă a tronsonului cuprins între străzile Aurel Vlaicu și Piața Energiei, pe direcția de mers către strada Aurel Vlaicu. Se va putea circula însă pe firul drept al aceluiași tronson, în ambele sensuri.

Important: autovehiculele care se deplasează pe strada 9 Mai, dinspre Drumul de Centură către strada 1 Decembrie 1918, vor avea indicatorul D3 „la dreapta” înainte de intersecția cu str. Crinului, fiind dirijați astfel către strada Tecuci.

În circulația mijloacelor de transport în comun nu vor fi modificări, iar zona va fi semnalizată corespunzător.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Atragem atenția că mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și participanților la trafic.

 

O zi frumoasă!

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

str. Domnească nr. 54

0236/307737

%d blogeri au apreciat: