Adevarat va spun ca unul dintre voi Ma va vinde

SENAT Comunicat de presă

Președintele Comisiei de comunicații și tehnologia informației, senatorul PSD Marius Humelnicu, s-a întâlnit, marți, 30 martie a.c., cu preşedintele Blocului Naţional Sindical – BNS, Dumitru Costin și cu vicepreşedintele BNS, Minel Ivaşcu, ce va reprezenta organizaţia sindicală în relaţia cu Parlamentul.


”Am primit cu optimism propunerea organizației sindicale de a ajuta la adoptarea unor soluții legislative corecte, punând la dispoziția Parlamentului expertiza de care dispune. Sunt sigur că BNS va fi un partener social pe care ne putem baza”, a declarat senatorul PSD, Marius Humelnicu la finalul întrevederii.
”Sindicatele cunosc cel mai bine nevoile şi priorităţile domeniilor în care activează, consultarea cu acestea în elaborarea şi adoptarea unor soluţii legislative coerente şi sustenabile fiind nu numai obligatorie, dar şi benefică pentru salariaţii pe care îi reprezintă, precum și pentru o evaluarea corectă a impactului proiectelor de acte normative în vederea îmbunătăţirii calităţii legislaţiei din fiecare domeniu de reglementare”, este de părere președintele Comisiei de comunicații și tehnologia informației.

%d bloggers like this: