Adevarat va spun ca unul dintre voi Ma va vinde

Marcel Ciolacu, banii de buzunar și fermierii români, rămași fără bani. Ce spune liderul PSD despre banii din sacou

De la express-sud est.ro

Numai lui Ciolacu i se putea întâmpla! Scene stânjenitoare pentru Marcel Ciolacu, 53 de ani, liderul Partidului Social Democrat. În timp ce anunța la o conferință de presă organizată la sediul formațiunii că va depune o moțiune la adresa ministrului Adrian Oros, șeful PSD a băgat mâna în sacou pentru a scoate o hârtie cu notițe și a lăsat la vedere un teanc de bancnote de 100 și 200 de lei, informează Digi24. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a glumit pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii din buzunarul sacoului, în timpul unei conferințe de presă. El a spus pe Facebook că asta înseamnă transparență.

Marcel Ciolacu, adevărul despre banii din sacou

Marcel Ciolacu a comentat pe Facebook incidentul produs în timpul conferinței de presă: „Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit liderul PSD. Altfel, în conferință de presă organizată după discuțiile cu fermierii, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, în ce privește vânzarea terenurilor agricole către cetățeni străini. Marcel Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, iar în acel moment o sumă importantă de bani a rămas la vedere, chiar între haină şi cămașă. Cu toate acestea, Marcel Ciolacu nu a observat acest aspect decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului. Și abia la finalul răspunsului, preşedintele PSD a sesizat suma de bani şi a reacționat, împingând-o cu atenție, înapoi în buzunar.

Alex Dima: ”Jenant”

Jurnalistul PRO TV, Alex Dima, a reacționat pe Facebook după ce Marcel Ciolacu şi-a lăsat banii la vedere, în timpul conferinței de presă. Astfel, Alex Dima a catalogat momentul ca fiind unul de-a dreptul „jenant”, mai ales după ce a invitat şi un tânăr fermier care a povestit că nu mai are bani să-și plătească ratele la bancă.  „Jenant! În timp ce le plângea de milă fermierilor români, rămași fără bani, liderului social democrat Marcel Ciolacu i-a ieșit din buzunar un teanc de bani. Multe bancnote de 100 şi 200 de lei.  Şi ca penibilul să fie desăvârșit, Ciolacu a invitat şi un tânăr fermier care să povestească presei despre drama pe care o trăiește pentru că nu mai are bani să plătească ratele la bancă.” a notat jurnalistul Alex Dima pe rețeaua de socializare. Revenind la conferința de presă susținută de Marcel Ciolacu, acesta a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, acuzându-l pe acesta din urmă că „este într-o lume paralelă”. „Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferința de presă.

%d bloggers like this: