Marcel Ciolacu, banii de buzunar și fermierii români, rămași fără bani. Ce spune liderul PSD despre banii din sacou

De la express-sud est.ro

Numai lui Ciolacu i se putea întâmpla! Scene stânjenitoare pentru Marcel Ciolacu, 53 de ani, liderul Partidului Social Democrat. În timp ce anunța la o conferință de presă organizată la sediul formațiunii că va depune o moțiune la adresa ministrului Adrian Oros, șeful PSD a băgat mâna în sacou pentru a scoate o hârtie cu notițe și a lăsat la vedere un teanc de bancnote de 100 și 200 de lei, informează Digi24. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a glumit pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii din buzunarul sacoului, în timpul unei conferințe de presă. El a spus pe Facebook că asta înseamnă transparență.

Marcel Ciolacu, adevărul despre banii din sacou

Marcel Ciolacu a comentat pe Facebook incidentul produs în timpul conferinței de presă: „Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit liderul PSD. Altfel, în conferință de presă organizată după discuțiile cu fermierii, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, în ce privește vânzarea terenurilor agricole către cetățeni străini. Marcel Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, iar în acel moment o sumă importantă de bani a rămas la vedere, chiar între haină şi cămașă. Cu toate acestea, Marcel Ciolacu nu a observat acest aspect decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului. Și abia la finalul răspunsului, preşedintele PSD a sesizat suma de bani şi a reacționat, împingând-o cu atenție, înapoi în buzunar.

Alex Dima: ”Jenant”

Jurnalistul PRO TV, Alex Dima, a reacționat pe Facebook după ce Marcel Ciolacu şi-a lăsat banii la vedere, în timpul conferinței de presă. Astfel, Alex Dima a catalogat momentul ca fiind unul de-a dreptul „jenant”, mai ales după ce a invitat şi un tânăr fermier care a povestit că nu mai are bani să-și plătească ratele la bancă.  „Jenant! În timp ce le plângea de milă fermierilor români, rămași fără bani, liderului social democrat Marcel Ciolacu i-a ieșit din buzunar un teanc de bani. Multe bancnote de 100 şi 200 de lei.  Şi ca penibilul să fie desăvârșit, Ciolacu a invitat şi un tânăr fermier care să povestească presei despre drama pe care o trăiește pentru că nu mai are bani să plătească ratele la bancă.” a notat jurnalistul Alex Dima pe rețeaua de socializare. Revenind la conferința de presă susținută de Marcel Ciolacu, acesta a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, acuzându-l pe acesta din urmă că „este într-o lume paralelă”. „Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferința de presă.

%d bloggers like this: