Mai multe povești și spectacole la Teatrul „Gulliver”

Bucuria poveștilor e în toi la Teatrul GULLIVER, unde fiecare nouă reîntâlnire cu publicul este o adevărată sărbătoare plină de zâmbete și voie bună. Iar începând din această săptămână, Teatrul GULLIVER oferă mai multe spectacole publicului gălățean. Astfel, pe lângă obișnuita întâlnire de duminică, de la ora 10:30, iubitorii de povești beneficiază de o nouă reprezentație sâmbătă, tot de la ora 10:30.

Noua formă a programului de spectacole de la Teatrul GULLIVER începe cu piesa „Cei trei purceluși”, jucat pe data de 20 martie, zi ce marchează, totodată, Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret. Cu acest prilej, pe lângă tradiționala reprezentație, toți cei prezenți se vor bucura de o întâlnire prelungită cu protagoniștii poveștii, marcată printr-o inedită ședință foto, unde cei mici vor putea interacționa și face poze cu personajele și păpușile preferate.

Ziua de duminică, 21 martie, este dedicată explorării tainelor lumii și aventurii cunoașterii alături de „Elefănțelul curios”, cea mai nouă producție a Teatrului GULLIVER. Aceasta va culmina, deopotrivă, cu întâlnirea în cadrul unei ședințe foto cu actorii și păpușile din spectacol, ce impresionează prin expresivitate și vivacitate. Astfel, Teatrul de Păpuși GULLIVER aduce publicului gălățean bucuria, culoarea și entuziasmul jocului cu păpusile chiar de Ziua Internațională a Marionetei, sărbătorită, cu însuflețire, în întreaga lume.

Uniți prin zâmbet, de magia poveștilor, la teatru lumea e mereu vie, bucuria autentică și joaca necontenită, într-o copilărie fără limite și fără vârstă. Teatrul GULLIVER cheamă acum toți copiii la și mai multe povești și spectacole.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Conducerea Teatrului „Gulliver” reamintește spectatorilor că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost luate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor reprezentațiilor. Toate detaliile cu privire la activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

%d bloggers like this: