Informare – transport str. Siderurgistilor

Primăria municipiului Galați informează că, începȃnd cu data de 22.03.2021, se va relua circulația autobuzelor pe str. Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între str. Ghe. Doja și str. A. Saligny, dat fiind faptul că lucrările de modernizare au avansat.

Astfel, pe sensul de mers de la Inelul de Rocadă spre Piața Energiei, autobuzele care asigură traseele 11, 17 și 18 nu vor mai vira la stânga pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu str. A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.

Totodată, traseul 28 de pe str. A. Saligny va vira la dreapta pe str. Ghe. Doja, apoi la stânga pe str. Siderurgiștilor. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.

Traseele 7, 22 şi 39  nu vor mai vira la dreapta pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu str. A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe aceeaşi rută.

În aceste condiții se va reactiva stația de pe str. Siderurgiștilor situată vizavi de IREG (Zona BRD) și se va dezactiva stația amplasată temporar pe str. A. Saligny – IREG.

O zi frumoasă!

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

str. Domnească nr. 54

0236/307737

%d blogeri au apreciat: